VÅRA TJÄNSTER

Solartransition / VÅRA TJÄNSTER

SOLRÅDGIVNING

Hur gör man när man vill skaffa solceller? Hur kan jag minska mina elkostnader? Hur funkar energilagring? Lugn – vi hjälper dig och erbjuder oberoende rådgivning!

SOLCELLER

Att installera i en solcellsanläggning är en mycket bra investering ur både ett ekonomiskt och hållbart perspektiv.

Solcellsaffären är mycket lönsam både för privata hushåll som för företag och organisationer.

Vi svarar på alla typer av frågor kopplade till inköp och installation av solceller som t ex: Vilken typ av solceller är bäst för mitt hus? Hur går man till väga? Vad ska man ha koll på?

Vi är experter på funktion, prestanda, utformning och estetik! Vi hjälper även till med utvärdering av offerter och stöd genom hela solcellsaffären från förfrågan och offert till färdig installation och driftsättning.

SOLVÄRME/SOLFÅNGARE

Vi kan guida dig rätt för din installation av solvärme för din villa eller sommarstuga. Vi gör en kartläggning av ditt hushålls värmebehov och antal solfångarna som bör installeras  utifrån detta.

ENERGIEFFEKTIVISERA DITT HEM

Klimatanpassa ditt hem och minska dina elkostnader! Vi gör en kartläggning av din värme-och elförbrukning, identifierar dina energitjuvar och tar fram en åtgärdsplan på förslag för att minska energiförbrukningen.

ENERGIEFFEKTIVISERA DITT FÖRETAG

Klimatanpassa ditt företag och minska dina elkostnader! Vi gör en energikartläggning och tar fram ett förslag på åtgärder och en checklista anpassad efter ditt företag.

Kontakta oss för solrådgivning!

SOLEL FÖR ALLA – FOKUS PÅ KVINNOR

Fokus på kvinnor som vill ha stöd och rådgivning avseende installation av solceller, solvärme, energilagring samt elektrifiering av bil och laddbox. Vi gör alltid kundbesök och ger personlig rådgivning på plats.

Vi kommer även ha en facebooksida för kvinnor som vill veta mer och solceller, laddboxar och energilagring – här ska man man även ställa frågor och ta råd av varandra.

GLOBALA MÅLEN

Delmål 5.B

Solartransition arbetar för att stärka kvinnors roll med hjälp av teknik genom utbildning och information om hållbar energi och dess möjligheter. Läs mer om Globala målen/Jämställdhet →

VÅRA TJÄNSTER